top of page

NED I VEKT -
mer enn kosthold og trening

Våre spisevaner handler om følelser

Sunne spisevaner handler om å spise når man er sulten og ikke fordi man har lyst. Det handler om å stoppe å spise når man er mett og å spise næringsrik mat i stedet for mat med masse sukker og fett. Dette er regler som burde være enkle å følge, hvis det ikke var for at våre spisevaner ofte handler om følelser. Disse følelsene befinner seg i ditt ubevisste sinn. Det er der vi må jobbe for å oppnå ønskede endringer.

Vårt ubevisste sinn har sine måter å håndtere uløste følelser på. Å spise vekk ubehagelig følelser fører til en etablering av et uheldig spisemønster. De færreste er imidlertid klar over at dette er årsaken til at man spiser usunt eller for mye. Det er nærmest umulig å oppnå varig ønsket vektreduksjon, dersom slike uløste mentale trigger eksisterer i din hverdag. Noen spiser for å kompensere for en ubehagelig opplevelse, andre for å belønne seg selv. I noen tilfeller skyldes overspising mangel på kjærlighet, eller at man kjeder seg, eller fordi man er frustrert. Det kan til og med skyldes ønske om å unngå sex, eller for å oppnå beskyttelse. Ofte er dette årsaker man ikke er seg selv bevisst. Hypnose og EFT henvender seg til ditt ubevisste sinn og adresserer de følelsesmessige aspektene.

Lydfilene du får med deg etter behandling omprogrammerer ditt sinn, og hjelper deg til å få et mer intuitivt og naturlig forhold til mat. Du begynner å spise slik vi fra naturens side er ment å spise. Du mater kroppen din, ikke følelsene dine. Dermed unngår du ny vektøkning.

Den beste måten å gå ned i vekt på, er å henvende seg til det ubevisste sinnet, fjerne de underliggende årsakene og endre ditt forhold til mat.

Vektreduksjon (600 × 800 px).png

DETTE TILBYR JEG:

Minipakke

Denne pakka er for deg som ønsker en kickstart på din vektnedgang. Du trenger hjelp til å etablere gode spisevaner og kutte søtsuget. Jeg bruker hypnose og EFT for å hjelpe deg å bryte gamle mønster og etablere nye sunne vaner.

Inkluderer: 

3 timer online

Måltidsplanlegger

E-bok

Hovedpakke

Denne pakka er for deg som vil ha tettere oppfølging og som har mye følelser knyttet til mat og kropp. Vi går i dybden av disse følelsene og fjerner de mentale sabotørene som hindrer deg i å oppnå varig vektnedgang ved hjelp av hypnose og EFT. Vi er også innom andre faktorer som påvirker vekten, som søvn, stress og trening.

Inkluderer:

6 timer online

Måltidsplanlegger

E-bok

OFTE STILTE SPØRSMÅL

HVORDAN FØLES HYPNOSE?

Hypnose kan beskrives som en tilstand som er veldig lik den du befinner deg i når du dagdrømmer eller du er helt oppslukt i en bok eller en film. Når du er i hypnose hos en terapeut er det eneste du trenger å tenke på å slappe av og lytte til ordene terapeuten sier. Når du er i en avslappet tilstand vil ordene som blir sagt nå inn til ditt ubevisste sinn. 

Ved å få kontakt med ditt ubevisste sinn kan vi bryte gamle tankemønster og feilkoblinger som omhandler røyking eller snusing. På denne måten blir det mye enklere for deg å kvitte deg med denne uvanen.

 

I hypnose har du alltid kontroll og kan når som helst avbryte hvis du skulle ønske det. 

TRENGER JEG Å FØLGE EN SPESIELL DIETT?

Når du følger dette programmet skal du ikke følge en spesiell diett. 

 

Når man går ned i vekt ved hjelp av en diett henvender vi oss ikke til det som virkelig er problemer. Ettersom våre spisevaner i stor grad er styrt av følelser og gamle vaner, vil man etter en stund på diett falle tilbake til det gamle spisemønsteret og vektreduksjonen vil være av begrenset varighet. 

Med denne behandlingen henvender vi oss til det ubevisste sinnet, fjerner de underliggende årsakene og endrer ditt forhold til mat, slik at du kan spise på en sunnere og mer intuitiv måte uten at du trenger å gå på diett. 

HVOR FOREGÅR BEHANDLINGEN?

Behandlingen foregår primært online. Du får en link du skal bruke og vi har et videomøte. Behandlingen fungerer like godt på denne måten som ved fysisk oppmøte. 

 

Hvis du ønsker å møtes fysisk kan du komme til mitt kontor på Hamar.

HVA KOSTER DET?

Prisen på mini pakka er 2990,-

Prisen på hoved pakka er 5790,-

Begge pakkene betales i sin helhet på første time eller i 2 avdrag

Er du usikker på hva som passer best for deg, kan du bestille en 30 minutter gratis samtale.

bottom of page