top of page

HVA ER HYPNOSE?

Hypnose kan beskrives som en tilstand som er veldig lik den du befinner deg i når du dagdrømmer eller du er helt oppslukt i en bok eller en film. 

Når du er i hypnose hos en terapeut er det eneste du trenger å tenke på å slappe av og lytte til ordene terapeuten sier. Når du er i en avslappet tilstand vil ordene som blir sagt nå inn til ditt ubevisste sinn. 

Ved å få kontakt med ditt ubevisste sinn kan vi bryte gamle tankemønster og feilkoblinger som omhandler din selvfølelse, mat og kropp eller røyk/snus. På denne måten blir det mye enklere for deg å endre vaner rundt for eksempel spising eller røyking.

I hypnose har du alltid kontroll og kan når som helst avbryte hvis du skulle ønske det. 

Hypnose fungerer like bra online som ved fysisk oppmøte. Du trenger et sted du kan sitte/ligge komfortabelt, der terapeuten har mulighet til å se deg på skjermen.

HVA ER EFT?

EFT står for emotional freedom techniques. 

Det er en terapiform der vi banker lett på bestemte akupunkturpunkter på kroppen, mens vi retter oppmerksomheten mot problemet vi ønsker å adressere. For eksempel søtsug eller røykesug.

Vi bruker EFT til å oppnå ønskede endringer i vårt energifelt. Vi kan dermed nøytralisere mentale sabotører som hindrer oss i å gjøre livsstilsendinger.

Kroppens grunnleggende natur er energi. Når vi er i fysisk eller mental ubalanse, skyldes dette at energifeltet vårt har forstyrrelser i seg. Dette bruker vi EFT til å korrigere.

Terapeuten veileder deg gjennom hele prosessen ved å vise hvilke punkter du skal banke på og hva du skal si. 

Hypnosebilde (1).png
bottom of page